Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hatar att jag inte kan hata dig

Jag hatar att jag inte kan hata dig.
du har svikit mig så många gånger,
du har tagit den jag älskar ifrån mig,
jag kan aldrig lita på dig igen
men hur mycket jag än försöker
så kan jag inte hata dig




Fri vers av Miicky
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-20 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miicky
Miicky