Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du på sagor ?

Det är klart att man tror på sagor
och regnbågar

Annars skulle ju barnet inom en vara dött
och hur kul är det ?

Men ibland är det bra att ifrågasätta
och att vända allt upp och ner

Då är det desto roligare
när allt faller på plats
igen ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 326 gånger
Publicerad 2004-05-15 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan