Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsatta fragment ur dagarna

4. På vandring i landskap blå.
Det inre tar samma färg, blå.
Jag tumlar om med andra.
I färger och nyanser, blandar om.
En fortsatt färgrik vandring.
Rörelser som aldrig upphör.
Jag har en utgångspunkt.
Varje ny vandring:
Ett landskap, blå.

5. Bärandet av röst och röster
i de mest skilda lägen.
Höga och låga, skiftande stråkar.
Toner som vill och vill inte.
Alltid ett bärande även av det ickefödda
Ohörda.

6. Orden springer framför munnen och tas emot av de där varande.
Dessa slungar i sin tur orden tillbaka så att de kommer bakom.
Mals om - och på så sätt fortgår det med orden.




Fri vers av attika
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

attika