Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cirklar gärna kring de olika ton- och röstarterna


En ton, en röst

bärandet av röst

och röster

i de mest skilda lägen

höga och låga

skiftande stråkar

toner som vill och inte vill

alltid ett bärande

även av det ickefödda

oerhörda ohörda




Fri vers av attika
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

attika