Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt förflutna, mitt nu, min framtid

Det finns inga ord som räcker till
Jag vet inte längre vem jag är
Jag vet inte riktigt vad jag vill
Trodde inte att jag kunde bli kär

Du befläckar mina minnen
Så allt jag ser är bara du
Kan inte få lugn i minna sinnen
Det är aldeles försent nu

Jag vill nästan bara glömma
Blivigt galen när det är bara du
Men ändå är det som att drömma
Jag älskar dig så mycket ju

Vad jag än gör så finns du där
I mina tankar för alltid
Mitt hjärta slår och du är...
Mitt förflutna, mitt nu och min framtid




Fri vers av CiaVeloria
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-21 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CiaVeloria
CiaVeloria