Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om kärlek. Ibland är det svårt att veta vad man egentligen tycker... särkillt när det var länge sedan man sågs. Kanske man var kär i någon som liten, och möts man i framtiden kanske kärleken faktiskt finns kvar än.


Älskar, älskar inte...?

Jag trodde jag visste vad kärlek var
Men du var så underbar
Nu är jag inte säker mer
Älkar en, eller fler

Jag tror igen att jag vet
Kärlekens hemlighet
Men är det ännu ett hopp
Att bara få komma bort

Jag har aldrig känt så här
Det är som söta mogna bär
Mer av smaken vill man ha
Precis som dig varje da'

Men nu när sommaren skiljt oss åt
Mitt hjärta rostat som en plåt
Älskade jag någonsin dig
Eller var du inte lämnad åt mig?

Kanske när vi ses igen
Ser jag dig enbart som en vän
Eller så finns kärlek kvar
Då får jag äntligen ett svar




Fri vers av CiaVeloria
Läst 448 gånger
Publicerad 2009-07-23 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CiaVeloria
CiaVeloria