Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska nog undvika att hänga upp dig på mig.

Du ska nog undvika att hänga upp
dig på mig

Du ska nog undvika att hänga upp
mig på en krok i tamburen

Det kliar så obekvämt på ryggen
och min rastlöshet skulle inte bo bra där

Jag vill inte vara en gammal höst och vår-
jacka
ständigt modern
men aldrig riktigt passande

Du vet att jag skulle bli dammig där
av dina nostalgiska skäl
och ditt ointresse för att städa

så du ska nog undvika att hänga upp
dig på mig

för även om jag bara finns i pereferin
så kommer jag vara en nagel
i ditt vackra öga




Fri vers av Tina-sol
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-21 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol