Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag

Hon är tatuerad
och vacker på insidan

Han är
kall och varm

Dom är
ett misslyckat par

Jag är
trött
och bakfull

Hon är
sne
och missnöjd

Vi är
ett ungt gammalt par

Ännu en dag




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 388 gånger
Publicerad 2005-07-30 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan