Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista rop

Ögon
Fyllda av smärta
Våta av tårar

Armar
Ärriga
Uppskurna

Hon har gjort det igen
Smärtan blev för stark
Känslan av att vara ensam
Blev överväldigande

Ett sista rop på hjälp
Ett sista försök
Ett sista misslyckande




Fri vers av enilevve
Läst 297 gånger
Publicerad 2008-09-23 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enilevve
enilevve