Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du får mig i din hand

ta mitt liv
i din hand
du är guden
jag så blint litar på

om du vill
avsluta mina livsår
är det bara att sära på
spretiga fingrar




Fri vers av Acarian
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-23 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Acarian