Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Du

Jag älskar dig
men hur ska jag säga
när du inte vet vem du är
och när du inte bryr dig ett dugg om mig?

Och jag vågar inte säga något
ingenting
jag håller käft
men jag älskar dig

så alla ni som läser det här
kan ta åt er
för jag tror att du ibland läser det här
trots att du aldrig skulle erkänna

älskade, älskade du




Fri vers av Acarian
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-25 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Acarian