Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade en vit blus med svarta hjärtan på hennes begravning

Jag hade en vit blus med svarta hjärtan
på hennes begravning

idag såg jag att den var solkig
och jag har sorgkanter under naglarna

" Har katten dött"
frågade hennes lärarinna
då hon hade jord på fingrarna

det var en av de historier
som hon brukade berätta för mig

Mitt hjärta under blusen
bultar rött

ingen sorgkant
bara ett stänk
av vemod




Fri vers av Tina-sol
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 11:13



Bookmark and Share


    Glittra G
Mmm den är vacker .. strålar av kärlek.
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol