Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Solen sökerer sig mellan grenarna och in i mina ögon.
Jag minns den där sommaren, den enda gången jag kände ett slag av lycka.
Men så fort solen går i moln blev mitt inre åter svart och kallt.

Inget jag önskade, ändå inget jag kunde förhindra.
En önskan att få tillbaka ljuset och glädjen slås ned med detsamma.




Fri vers av Monta
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monta
Monta