Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du ?

Om du kan lura dig själv
då kan du säkert ochså
lura andra

Om du
kan gråta
i skratt
då är du lycklig

Om du kan
vrida dig
till höger
och luta dig åt vänster,
då är
hela kroppen full
av möjligheter

Om du
kan
och vill

finns det
alltid
fler
som vågar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 636 gånger
Publicerad 2005-07-31 00:02



Bookmark and Share


    Absint
om du kan lycka i gråt, vad är du då..?
2005-08-01

  Bellabella
Den var mycket...Hamnar bland favoriter..!
2005-08-01

    Bodil Sandberg
Den här älskar jag
2005-08-01

  MonaLisa
Bra infallsvinkel som berör - åtminstone mej.
2005-08-01

    Richard
Jodå.
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan