Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag såg ett barn dö en gång

jag såg ett barn dö en gång
fast frustrationen kvävde mig
kunde jag mindre göra
parkeringsvakten sa -du måste böta
jag sa att jag redan gett mitt liv
hon vände om och gick
men med tyngre steg, än vinterregnet på khos
det är bara jag kvar nu
sa vi och tog varandras händer




Fri vers av Ccassie
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-24 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ccassie
Ccassie