Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåva från reklammakaren

" Delta i undersökningen och få en gratis gåva"
stod det i reklamen.

Först funderade jag över vem som använder
ordet gåva numera

Innan tanken slog mig
Är inte gåvor alltid gratis?




Fri vers av Tina-sol
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-24 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol