Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många människoliv & hopp släcker DU??





Hur mycket skänker DU till de fattiga,

till nån eller några biståndsorganisationer??

Hur många MÄNNISKOLIV & HOPP släcker DU

eftersom DU INTE skänker MER av dina pengar??




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-24 22:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja den frågan är svår...det är inte bara genom att göra det aktivt onda som vi gör illa utan även genom att ingenting göra
2008-09-25

  Johan Bergstjärna VIP
Själv skänker jag 75 kr/mån på autogiro till Röda Korset, & 25 kr/mån till Amnesty. Det är för lite... jag ska skärpa mej!
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP