Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjejen

Det finns en tjej som gör så mitt hjärta dunkar hårt och blir varmt.

Jag skulle göra vad som helst för att den här tjejen skulle känna lika dant.

Den här tjejen betyder väldigt mycket för mig och jag älskar henne.

Jag tror och hoppas att vi träffas snart.




Fri vers av ooliwerr
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-25 17:03



Bookmark and Share


    sunnanvind
Håller tummen !:)
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

ooliwerr