Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Varje dag när man vaknar så går man upp och äter.

Sedan går man till skolan.

Ibland känner man sig bara så tom.

Det vore skönt om man skulle höra någon säga " Jag tycker om dig".

Att bli älskad betyder väldigt mycket.




Fri vers av ooliwerr
Läst 228 gånger
Publicerad 2009-04-18 23:59



Bookmark and Share


  peter markurth
intressant iaktagelse
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

ooliwerr