Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flicka som varken hördes eller syntes

Så som det sköraste äggskal så ömtålig var hon
Liten och nätt och otroligt vacker...en älva
Hon varken hördes eller syntes och hon var alltid rädd
Hon kunde liknas vid en liten fjäril

Men vad brydde du dig om det
Du stampade på henne så hårt

Nu är hon borta
Vi kan bara minnas...hur det nu är möjligt...att minnas
en flicka som varken hördes eller syntes...




Fri vers av Therés
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-25 20:30



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
så som det är ämnat fångar du här tragiken..och gör det sååå väl!!!
2008-10-08

    Maria Malm
Så fruktansvärt sorgligt!
2008-09-28

  Svartsilver
så sorgligt och vackert
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!