Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte en gång till...

 

 

 

Boken han inte ville skriva
var skriven med blod som bläck,
på randiga tapeter,
och "Orion" vapnet.

Dagen innan hade tv:n slocknat
men inte längtan,
och där öppnade han sakta ögonen
när väckarklockan ljöd.

Det första kapitlet, alla dessa staplande ord,
vandraren och vardagen,
låg där på nytt.

För där
var boken

han inte ville skriva

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 289 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-25 23:58



Bookmark and Share


  melancholia
rikigt, najs., en fräsch dikt.
2008-09-27

  Mr Lindemann VIP
Ja, på något aät pockar en obehaglig känsla tag i en genom texten följer man sedan i spänd oro och snudd på ångest vad som komma skall
2008-09-27

  aol
så bra där ligger boken hann inte ville skriva
bravo så sant
2008-09-27

  Lena Krantz VIP
Ja här får man verkligen en uppgiven känsla...

Bra skrivet!
2008-09-26

  Elaine.S VIP
Det här var ord som talar rätt in och de känns
lite uppgivna eller som att "längtan" ännu inte
försvunnit men varje cell i kroppen vill säga stopp...
nu orkar jag inte mer...ja ,det var min tolkning..
gillade dina ord!!
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt