Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om det var så enkelt?!


Radera?

Du kan radera webbhistorik
Du kan inte radera livshistorik




Övriga genrer av onopordum
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-09-26 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onopordum