Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prosit snälla säg så och lägg ditt huvud lite på sne och se ut som att du tycker synd om mig

Bildar meningar
med stukade ord
alla ni som
känner igen er
väkommna
ombord

Målbrottet
slår till igen
som
en comeback
för Britney Spears
halvhjärtat
men ändå effektivt

Smarta piller
känns som
ett bra drag

Sängen kallar
och det är precis
att man pallar


dit




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-26 19:48



Bookmark and Share


  Blåbäret
Prosit...vila på så kroppen lugn och ro får
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan