Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min trasiga gps

Med lokalsinne som
en trasig gps
finner jag nya vägar
och främmande mål

Med
ett huvud fullt av tankar
och ett hjärta som bankar
kan man komma
ganska långt

Nyfikenhet och fantasi
är så roligt
att vara i,
så prova på
var
orädd och fri




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-07-31 19:11



Bookmark and Share


    Pernilla Lindholm
Jag tycker också om den här, mycket!
2005-07-31

  Håkan Eklund
dikt som hyllar dikten. ger mig lust att dikta, och det är väl din avsikt - att säga hur mycket du gillar att skriva av dig.

funkar perfekt
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan