Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medium



Starka spänningar
uppfyller atmosfären
Kampen mot det osynliga
fästet är påfrestande
Gud och den totala orättvisan
ställer oss mot
väggen
med upplevelsen




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 884 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-27 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP