Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En främlig i mitt liv

Ditt skratt är tömt på glädje
Din röst är tömd på hopp
Din blick är tömd på kärlek
Din själ har givit opp




Fri vers av mimmy
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-27 17:31



Bookmark and Share


  Svartsilver
Vad fint...
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

mimmy