Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

 

 

Min borg är mitt allt,
här odlar jag mitt kummin,
håller dörren stängd.

Klär mina tankar med solvändan
och byter dörr var dag.

Imorgon skall utsidan

vara klädd i sammet,

 

men stängd.

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-27 23:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En lite ogripbar dikt,
men spännande, jag dricker
gladeligen i mig varje ord & rad
- riktigt ritktigt bra!
2008-09-29

  KristinaE
.. vad är att älska - kanske så att klä dörren i sammet och vila innanför!
2008-09-28

  Rolfsdotter
Tankar att fundera över...Kram Backsippan
2008-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Vi hänger våra skyltar på våra dörrar, som Ferlin skrev om.
2008-09-27

  Sanningsägaren VIP
du skrämmer mig med dina ord
går att tolka denna på så många sätt
huvudsaken det inte är tvärtom
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt