Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pastisch

 

 

Naken på centralen,
är bara början.
...byter face, automatiserat...

Två whiskey,
en päronsoda
...klockar dagar...

Ett gråvitt ylletäcke,
nästa skiftning,

neonljus,

 

 

och dessa djävla måsten,

som sluter sig om
ett centrum,

jag avviker.

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-28 00:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Första raden gör ju att man
bara måste läsa vidare,
nyfiken som man är ; )

De 4 sista raderna är särskilt
talade för mig.
Bra!
2008-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Måstena kan vara vidriga.
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt