Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönderknullad

Du har knullat min själ i tusen bitar
Satt på mitt hjärta så hårt
Älskat sönder alla mina sinnen
Allt blod jag spillt för din skull
Sy igen alla mina hål
Jag klarar inte hela dig längre
Blodiga lakan tar tid att få rena




Fri vers av Ccassie
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-28 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En utelämnande och ärligt,
tragisk text, sorgsen,
ett trauma, som tar tid att läka,
någotsånär i alla fall...
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ccassie
Ccassie