Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta och smärta

I mitt hjärta du alltid finns
Även om du inte är här

Jag kommer minnas dig för evigt
Även om du inte är här

Du är den käratse jag haft
Även fast du inte var här

Jag har aldrig träffat dig
Fast jag kommer älska dig för evigt




Fri vers av LillaEmoFlickan
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 12:08



Bookmark and Share


  Louise. J
I know the feeling.
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

LillaEmoFlickan