Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt, långt borta

För mig, är du allt mellan himmel och jord
Långt, långt borta

Du har alltid varit kärleken
Långt, långt borta

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta
Långt, långt borta

Även om jag inte alltid tänker på dig
Så kommer du att finnas
Långt, långt borta




Fri vers av LillaEmoFlickan
Läst 267 gånger
Publicerad 2008-09-30 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaEmoFlickan