Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryningen

en hård pakethållare
och ett grepp runt din midja
sommarnatt
faktumet att alla är påväg någonstans
om inte en plats, en framtid
vårt faktum var påväg till gryningen
där vi skulle skiljas åt
minnenas varma augustinatt




Fri vers av Flora-
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 22:26



Bookmark and Share


  Katja-
så vackert hjätat,
det här är verkligen en favoritdikt!

K.
2009-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Flora-
Flora-