Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igår idag imorgon

Alltid velat vara den du alltid velat se mig som
alltid velat ringa dig om natten för att höra, din röst en sista gång
alltid velat skrika ut ditt namn, så att alla hör
alltid velat ha min hand i din, tills den dagen jag dör

du ska veta att det som händer nu
beror på dig, ja ingen annan än just du
du kan göra precis vad du vill
men jag finns alltid här, igår idag imorgon




Fri vers av Flora-
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-09-29 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flora-
Flora-