Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magisk Höst





I skymningen ser vi stjärnlöv singla

som vi springer & fångar

låter dom försiktigt landa i kupade händer

med ömhet

Vi gräver ner oss i en stor lövhög

& ligger länge så

& andas i samma takt

kopplade till varandras inre

som att vi är en & samma varelse


När vi gräver oss upp är vi inte desamma som innan

Vi har blivit 2 ljusdjur

som frustar flämtar

nafsar

Vi har lämnat världen

Världen har lämnat oss

Vi har sökt och funnit oss själva

& varandra

I Kärlekens exploderande virvlar

tumlar vi fram

Vi klär oss i blommor och stenar

Cyklar genom stan som 2 lyckliga byfånar

Folk stirrar aggressivt hånleendes

Vi bara skrattar och tycker synd om dom


Ett barn ser på oss med stora förundrade

magiska ögon

& vi ler tillbaka

ger Henne Allt vi förmår.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-30 01:48



Bookmark and Share


  lyckeli
Bland det skönaste som finns att ligga nedgrävd i en lövhög och titta på molnen...
2008-09-30

  Blåbäret
lekfullt och lyckligt inför varandra oavsett omvärldens normer...befriande och härligt
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP