Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlösande sommarskyfall av ömhet





Vi kysser varann

& våra Själars tillbommade inre salar

öppnas på vid gavel

Livets innersta mening

uppenbaras

för oss

när vi står i ett varmt

allt förlösande

sommarskyfall

av ömhet

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 20:44



Bookmark and Share


    Bellissima
*L* Se där! Så fint det blev!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP