Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan...

 

Lite ovan vid vardagen
öppnar jag ögonen,
märker,
att så här
ser vardagen ut.

Här ryms ovanligt nog ömhet,
när du är mig nära.

Och så här ser vardagen ut
när du fattas mig.


I var ruta
bekräftar jag längtan.

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-30 22:44



Bookmark and Share


  lilla t
Något fattas dig, något fattas nån annan... oj vad du snider vackert med orden.
2008-10-01

  Marreb
Vad fint!
2008-09-30

  Elaine.S VIP
Vardagen blir förgylld när man vistas i närhet med den man längtat dit.. fint skrivet och bilden förstärker budskapet...
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt