Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I puppan ..

Länge låg jag i puppan
så varmt och tryggt
inget ansvar inga problem

Men jag var tvungen att
komma ut
och möta världen
konflikt och ångest

Men det är ju bättre att leva och våndas
än att aldrig födas ..




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 345 gånger
Publicerad 2004-05-16 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan