Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del 1.

till "antipoesigruppen"



I en massmördarpsykopats huvud...




Istropolitanskt gerillakött i den magnifika frysboxkollektionen
Gav svärfar en lång serie blixtrande uppercuts så han stog & dog
Evigheten öppnar sej och alla frågors svar uppenbar, vi ser livet som en film
Men fuck evigheten, jag vill känna doften av människoblod, nu snart
Du gör min kuk så underbart stenhård bara genom att se mej i ögonen
Idag har jag styckat upp gammelfarmor, dödade henne först med en hammare den gamla elaka psykopatsubban, vilket hon hade förtjänat
Kom idag ska vi simma rakt ut i havet och om du slutar simma dränker jag dej
För idag är jag riktigt arg och det är jag som bestämmer över ditt liv
Min mor lärde mej att stänga av mina känslor, och det tackar jag henne för
Liksom jag tackar sveriges riksdag som ger så milda straff till såna mej
För jag är ute igen fri på gator och torg, och kommer att mörda igen
Jag ryser av välbehag över allt blod som ska strömma ur mina offer
I was made to kill, I was made for that thrill, Cause I´m the king of killing
Kristen har jag blivit också, som en täckmantel, jag ser prästen rakt i ögonen när jag tar nattvard, och prästen bara ler milt och godtroget och självgott
Honom ska jag också döda för jag gillar inte självgod religiositet
Jag känner aldrig nånting, förutom när jag dödar nån, och helst flera 
Jag äter köttet av mina offer, jag gillar bäst hjärta späckat med njure
Då rinner safterna nerför mitt bröst, och riktigt feta skinkor äter jag råa
Jag knullar också dom döda, för de är så skönt lealösa och kalla
Jag knullade min döda gammelfarmor i arslet, det var toppenskönt
Djävulen är min bästa vän, han kommer i mina drömmar och hjälper mej att välja ut nästa att döda, o vi suger också varandras kukar han och jag
Mitt nästa offer ska jag koka levande i ett badkar, ahhhhhhhhrrrrggggggg!!
Det är så härligt att vara en mördare, det går för mej när jag stryper folk
Jag har dödat 106 personer, men endast blivit fälld för 2 mord
Det är tur för mej att kriminalen har så små resurser i det här landet
Höö! Haa! Huuuuu! Nu blev du rädd va?? Jag pratar med min fru, min kristna fru som jag strax ska döda, har bundit henne i sängramen, hon ligger här bakom mej & sprattlar. När hon är död ska jag knulla henne i 2 dygn.
 




Prosa (Novell) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP