Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All världens gudar skratta i mjugg

åt mig
åt livet
åt alla dom tarvliga försöken
Bakom grånade skägg blottas deras gulnade tänder
I mjugg skrattar de
åt mina böner
åt självömkan
åt den egen skapade gudfruktigheten




Fri vers av Å
Läst 337 gånger
Publicerad 2008-10-01 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Å
Å