Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket

Varje morgon jag ser min spegelbild sviker jag mig själv
Hånler jag åt den förställda masken
åt att jag inte ens vågar se mig själv i ögonen
Kallgrinar åt min förvända feghet
Jag förråder dig
gäckar mig själv
snuvar mitt ego på livet
Ett evigt narrande
med den lilla flicka
som lever ensam
utanför livet




Fri vers av Å
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Å
Å