Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nattvakt på jobbet...kände jag behövde skriva något...jävla kvinnohormoner....!!


kan inte längre gråta

En vit näsduk
tröstar min oro inatt

för du kan inte sluta plåga mig
..jag kan inte längre gråta

bara av de mardrömmar som förföljer mig


för du kan inte sluta plåga mig
..jag kan inte längre gråta




Fri vers av kaffesump
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-01 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kaffesump
kaffesump