Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min plats i hörnets centrum

Det är hit jag går när jag vill vara ensam.
Det är hit jag går när jag vill bli sedd.

När jag behöver försjunka i det förflutna.
När jag behöver känna att framtidsdrömmen finns kvar.
Eller bara andas nuet.

Förmodligen en mix av allt.
Då jag vill leva lite extra.

Det är idag!




Fri vers av Tina-sol
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-01 14:28



Bookmark and Share


  berxper
Det låter som en väldigt bra plats!
Tid för eftertanke och funderingar.
Att må bra...i nuet.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol