Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket överseende.

Du fortsätter att göra mig besviken.
Hur ska jag någonsin få reda på något om mig själv,
när du aldrig uppmärksammar mina försök?




Fri vers av MaFilda
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-08-01 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda