Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I aprilregnet

Överallt är du hos mig och inom mig.
Men varför väntar jag då så mycket?
Räknar steg och minuter från en frånvaro till nästa.
När jag oundvikligen ser dig i ögonvrån eller rakt i ögonen.
När det inom mig inte finns en enda tanke som inte är riktad eller utsagd till dig.
När alla orden glider mot dig likt regndroppar längs en sluttande gren.

Du hör inte

Varför hör du inte?

Tror du jag talar om kärlek?




Fri vers av m.i.a
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-01 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m.i.a