Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koppla av

Äntligen lyste solen på
min halvfeta kropp,
äntligen
fick vi gjort det
som skulle gjorts
när molnen förstörde våra planer

Låt oss ochså
hoppas
på morgondagssol,
för då ska
vi bara koppla av




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 256 gånger
Publicerad 2005-08-01 20:33



Bookmark and Share


  Bellabella
Gulligt...! Fin... Gillas:)
2005-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan