Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så enkelt, jag saknar dig


jag är vännen



hej, minns du mig?
jag var din bästa vän förut
jag är vännen du förträngde
glömde
och kastade bort
jag är vännen du aldrig frågade ut
om vad jag gjorde fel
vännen som du ansåg ovärdig
vännen som du ignorerade
du säger du har det bättre nu
utan mig
så sägs det alltid ha varit
men nej nej!
jag minns glädjen
i dina blåa ögon
av att bara se mig bry mig
jag minns hemligheterna
du bara berättade åt mig
och tomrummen i ditt hjärta
som jag fyllde med år av vänskap
jag minns tårarna jag hörde
tårarna du trodde ingen såg
jag är vännen du tror du inte vill ha
men egentligen
är jag bara vännen
från det saknade förflutna





Övriga genrer av eemilia
Läst 553 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-01 18:35



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om innerlig vänskap och uppbrott ifrån, en text där den känslan väl framförs; saknadens och minnets, ja !
2009-06-25

  Fånga dagen
starkt skrivet om vänskap
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

eemilia