Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vardagslyx


du ger mig mer än tusen fjärilar i magen






jag gillar att tvingas
sätta på en film om och om igen
för att handllingen hela tiden tappas bort
bland alla våra tusentals kyssar

för jag njuter av att bara få ligga
brevid dig
med huvudet mot din axel
och andas din doft

och jag tycker om
när vi oftast börjar brottas
bland kuddarna

och jag älskar
att jag alltid förlorar kampen
och blir nedtryckt i dunet
för då känner jag
att jag vinner din kärlek





Fri vers av eemilia
Läst 501 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-05 21:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vacker poesi om innerlig kärlek, en vardagslyx att ta väl vara på !
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

eemilia