Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför jag älskar dig




det är inte för att jag känner
lyckan i mitt hjärta
när du säger
att du saknar mig

och det är inte för att
du viskar så gulligt i mitt öra
hur lycklig du är
när vi bara ligger och ser på tv

eller att du aldrig
vill släppa min hand först
när vi ska skiljas åt


utan det är för att
dina blåa ögon
kan få mig knäsvag
på 100 meters avstånd

och det är för jag ser
hur du njuter av
när dina tröjor börjar lukta mig

medans jag känner
att du har dendär
jag-vill-äta-upp-dig-känslan
i din kyssar








Fri vers av eemilia
Läst 471 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-27 13:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt bra!
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

eemilia