Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skoltrött ur ett annat perspektiv

 

 

Han sade...

-Jag är så djävligt trött på jobbet.
-Det handlar bara om barnpassning,
från första till sista sekund.

Hörrru förälder...

Det var en lejontämjare
som talade

*

Orden får mig att fundera,
och det som sades därefter
bör säkrast skrivas med

....................

 

Att det är en skillnad i
är uppenbart.
men när skall vem
lyfta på täcket,

 

berätta sanningen

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-01 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt