Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Slut Så Kommer Du Hem





Vad som än har hänt

Vad som än händer

Vad som än håller på att börja hända

&

vad som än kommer att ske



Vem du än var, är & kommer att bli

Vad du än sagt, gör & kommer att tänka

Vilken religion du än tillhör eller inte tillhör

Om du är hetero- eller homo- eller bisexuell



Whatever... forever:


Till slut kommer allt att bli som det Ska Vara

Som står inristat i ditt Själsliv

Som genomsyrar dina Gensträngar

Som sjunger i ditt Kötts atomer

Som vibrerar i din inre Sanna Vilja


Till slut så kommer vi alla:


 .Hem.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-02 05:46



Bookmark and Share


  friheten
Det tror jag också, hem, vad det än 'r.
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP